@

Acala

Rosé Sparkling Tea – Bio
Falstaff
More info

Acala

Rosé Sparkling Tea – Bio
Falstaff
More info
  • Country of origin Various
  • Region diverse Provenienzen
  • Drinking temperature 7-10°C
  • Allergen notice Contains sulphites
  • Article / Unit
  • 6x75cl
    Carton
  • 12x33cl
    Karton

Character

The tangy and harmonious ACALA Rosé Sparkling Tea shimmers salmon-colored in the glass. Lively aromas of peach, apricot, rhubarb and cherry dominate alongside a hint of citrus fruit. Floral and mineral nuances as well as a very soft and mild character make it a pleasure that lingers on the palate for a long time.

Wine type

Sweeter wines
Balanced wines

Empfehlung

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore - empfehlung Text

Lorem ipsum dolor sit amet - Empfehler Daten
Tasting notes

Palate character i

Spinnennetz-Chart

Nose flavors

Stone fruit Stone fruit
2.75
Berry Berry
2
Pome fruit Pome fruit
2

Palate flavors

Fruity Fruity
3.5
Region

diverse Provenienzen


Producer/Brand

Acala

Wie Wein konzipiert, bietet Sparkling Tea ein völlig neues und aufregendes Genusserlebnis. Mit 20 Jahren Erfahrung in der Londoner Fine-Wine Industrie kreiert ACALA-Mitbegründer Martynas Zemavicius feine, biologische und alkoholfreie weinähnliche Aromen und Texturen, die einzigartige Emotionen von Weiss bis Spritz bieten – köstlich, aufregend, komplex und natürlich. ACALAs fermentierte Sparkling Teas sind perfekte Essensbegleiter und bringen genau so viel Feierlichkeit wie ein Glas Wein oder Champagner. Kreiert von Weinliebhabern für Weinliebhaber und für alle, die prickelnde Momente lieben.

Read more