@

Acala

White Sparkling Tea – Bio
 World Alcohol-Free Awards
Falstaff
International Wine and Spirits Competition
More info

Acala

White Sparkling Tea – Bio
 World Alcohol-Free Awards
Falstaff
International Wine and Spirits Competition
More info
  • Country of origin Various
  • Region diverse Provenienzen
  • Drinking temperature 7-10°C
  • Allergen notice Contains sulphites
  • Article / Unit
  • 6x75cl
    Carton
  • 12x33cl
    Karton

Character

The ACALA White Sparkling Tea has a golden yellow gleam in the glass. It enchants the nose and the palate with its vibrant notes of tea, apple, quince and stone fruit, while its hints of citrus and exotic fruit are accompanied by hazelnut, apricot and butter biscuits. With its harmonious, soft and mellow body and long finish, its memory will linger long.

Wine type

Sweeter wines
Lingering wines

Empfehlung

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore - empfehlung Text

Lorem ipsum dolor sit amet - Empfehler Daten
Tasting notes

Palate character i

Spinnennetz-Chart

Nose flavors

Vegetal Vegetal
3
Pome fruit Pome fruit
2.75
Stone fruit Stone fruit
2.25

Palate flavors

Fruity Fruity
3.25
Vegetal Vegetal
2.75
Region

diverse Provenienzen


Producer/Brand

Acala

Wie Wein konzipiert, bietet Sparkling Tea ein völlig neues und aufregendes Genusserlebnis. Mit 20 Jahren Erfahrung in der Londoner Fine-Wine Industrie kreiert ACALA-Mitbegründer Martynas Zemavicius feine, biologische und alkoholfreie weinähnliche Aromen und Texturen, die einzigartige Emotionen von Weiss bis Spritz bieten – köstlich, aufregend, komplex und natürlich. ACALAs fermentierte Sparkling Teas sind perfekte Essensbegleiter und bringen genau so viel Feierlichkeit wie ein Glas Wein oder Champagner. Kreiert von Weinliebhabern für Weinliebhaber und für alle, die prickelnde Momente lieben.

Read more